Schooluren

Trrrrrrrring... daar gaat de bel of net niet! We zorgen voor een gemoedelijke, spontane opstart 's morgens.  De school opent haar deuren om 8u20. De kinderen vertoeven nog eventjes op de speelplaats en stappen dan omstreeks 8.30 uur rechtstreeks naar de klassen. Wie de school binnenstapt tussen 8.30 uur en 8.40 uur stapt rustig rechtstreeks naar de klas. De klastitularissen verzien een fijn en warm onthaal.

Voor en na school is er een goede samenwerking met de begeleiders van het Bengelhuisje, de gemeentelijke opvang hier in Bellem. De begeleiders brengen de kinderen 's morgens zelf naar school. Ook na school komen zij de leerlingen, die naar de opvang gaan, ophalen op onze twee afdelingen.

Hoe ziet onze schooldag eruit? Opgelet we spelen in het schooljaar 20-21 in klasbubbels omwille van de Coronamaatregelen ook in code geel.

AANDACHT: naar aanleiding van de Corona-maatregelen hebben wij onze middagpauze op de lagere afdeling wat aangepast:
Van 11.45 uur tot 12.45 uur is er middagpauze voor de kinderen uit ons 1ste, 2de en 3de leerjaar
Van 12.15 uur tot 13.15 uur is de middagpauze voorzien voor kinderen uit ons 4de, 5de en 6de leerjaar

Na school:

Er zijn opvangmogelijkheden in het Bengelhuisje een organisatie van de gemeentelijke opvang. Meer info, klik hier