Update Corona maatregelen 22/03 - 11 uur

Update Corona maatregelen 22/03 - 11 uur

Beste ouders,
u hoorde wellicht deze avond over nieuwe aanpassingen in het onderwijs met onder andere het reftergebeuren tot aan de paasvakantie. Deze nieuwe maatregelen moeten nog voorgelegd worden aan het overlegcomité. Om toch al wat praktische schikkingen mee te geven en duidelijkheid te creëren,
lees hier verder.
Zowel morgen (maandag) en dinsdag bieden wij nog warme maaltijden aan. Ook het menselijk aspect voor de traiteur speelt hier in mee. Deze firma heeft ook zijn planning en de nodige voorraden reeds gemaakt. Kinderen die boterhammen eten, zullen dat vanaf morgen in de klas moeten doen.
Hoe we de verdere afspraken zullen opvolgen, bekijken we morgen in een overleg en houden we jullie uiteraard op de hoogte.
Update 22 maart:
  • graag vanaf dinsdag 23 maart mondmaskers ook in ons derde en vierde leerjaar
  • de refter wordt gesloten op donderdag 25 maart: alle kinderen eten hun boterhammen op in de klas met de       juf/meester (ook in de kleuterafdeling).
  • de gesplitste speeltijden (sinds 1 september) blijven we verder behouden maar er komen speelzones
  • mogen we vragen om het schooldomein NIET te betreden zonder communicatie met secretariaat/directie
  • het schoolzwemmen (hadden we al geannuleerd) gaat dus niet meer door tot aan de paasvakantie
  • is uw kind plots ziek (met mogelijke symptomen) laat uw kind(eren) aub thuis want indien er 1 kind positief      is, moet de volledige klas in quarantaine 

In ieder geval zijn wij ontzettend blij dan wij als school al vanaf 1 september diverse maatregelen opgenomen hebben (zoals het gesplitst spelen, reftergebeuren met klasbubbels, mondmaskers,...) en zijn wij jullie enorm dankbaar voor de enorme opvolging van alle genomen maatregelen.

Dank voor de opvolging,
samen sterk!