De Tabor filmdays 22

De Tabor filmdays 22

Vorig jaar organiseerden we voor de eerste keer onze "Tabor filmdays" voor al onze kinderen. 3 leuke filmvoorstellingen op onze school op het grote witte doek. Achteraf kregen we heel wat leuke en toffe reacties op deze activiteit. Wat positief is, moet behouden worden... dus komt er een tweede editie. Noteer maar in jullie agenda: vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober 2022.

 

 

De TABOR FILMDAYS

Graag nodigen we onze leerlingen, maar ook vriendjes van onze leerlingen uit naar ons exclusief bioscoopcomplex. We hebben maar liefst 4 leuke films voorzien. Op vrijdagnamiddag sluit de eerste film aan op het einde van de schooldag. We voorzien een begeleidende rij naar onze filmzaal. Ook nieuw dit jaar is dat we niet echt een leeftijd opleggen op de geprogrammeerde films. Zo kunnen vriendjes uit andere klassen samen genieten van het filmplezier. De toegangsprijs om van de film te komen genieten bedraagt 5 euro. De opbrengst gaat integraal naar onze schoolwerking.

 

Aansluitend op de filmvoorstellingen kan er ook ingetekend worden op onze take away gerechten. Nieuw dit jaar op vrijdagavond is het frietjesfestijn. Want geef toe, niks is toch leuker om het weekend in te zetten met een frietje. In samenwerking met frituur Julo bieden we een aantal formules aan om met het hele gezin frietjes te bestellen.

Op zaterdag voorzien we dan andere smakelijke gerechten om mee te nemen naar huis. Zo is zelf koken op zaterdag eens misschien niet nodigInschrijven voor de filmvoorstellingen, intekenen voor onze take away gerechten, kan via de qr-code of klik hier 

 

 

Ons filmaanbod:

vrijdag 14 oktober om 15.30 uur: Het grote avontuur van de Poolbeertjes
vrijdag 14 oktober om 17 uur: Inside out

zaterdag 15 oktober om 10.30 uur: Elmo in mopperland
zaterdag 15 oktober om 16 uur: Helden boven alles

 

 

 

.