Bedankt CERA

Elk financieel duwtje in de rug is belangrijk en kan ons helpen...
voor dat ietsje meer... dat exclusieve
want school organiseren kost centjes,... veel centjes!

 

Onze school heeft in het verleden maar ook tot op de dag van vandaag al heel wat financiële steun gekregen door diverse investeerders, sponsors,... ouders. Is het nu gewoon door uw aanwezigheid tijdens een schooletentje, het kopen van een koekenpakket,... alle hulp is meer dan welkom. Soms worden hoge bedragen gesponsord door de steun, medewerking van externen. In 2021 was de organisatie 'CERA' één van onze duwers  in de rug.

Cera is een van de grootste coöperaties van België. Cera brengt mensen, middelen en organisaties samen, bundelt krachten, neem initiatieven en realiseert waardevolle projecten met een duidelijk doel: Samen Investeren in Welvaart en Welzijn.

Onze school diende een project in en werd door Cera uitverkoren om het project financieel te ondersteunen. Zo konden we de speelplaatsactiviteiten verder uitbouwen met een basketbalruimte, volleybalnet en kregen onze bewegingsruimtes op lagere en kleuterafdeling wat extra budget. Zo zijn er extra prikkels op verschillende fronten. Dankjewel Cera voor jullie cadeau van 2000 euro.
                      .  .   
                      .   .  
                      .    .